Els investigadors desconcertats per la vinculació entre el síndrome del cor trencat i el càncer

El càncer pot trencar el cor? Un nou estudi suggereix que hi ha un vincle entre el càncer i la síndrome del cor trencat.

L’estudi, publicat el dimecres a l’estudi Revista de l'Associació Americana del Cor, que 1 a les persones amb síndrome cardíac trencat de 6 tenia càncer, i que aquests pacients tenien més probabilitats de morir en cinc anys, en comparació amb els pacients amb càncer trencat sense càncer.

La síndrome del cor trencat, que també s'anomena estrès de miocardiopatia o miocardiopatia de takotsubo, és una condició temporal que pot provocar situacions estressants. Durant la síndrome del cor trencat, una part del cor deixa de bombar normalment, la qual cosa causa la resta del cor amb més força, segons el Maig Clinic.

Aquest article ha aparegut primer https://www.nbcnews.com/health/heart-health/broken-heart-syndrome-may-be-linked-cancer-study-suggests-n1030571