El càncer s'està propagant: el baluard

L'any passat vaig escriure un document peça argumentant que tots hauríem d’esperar que hi hagi una cinta de Donald Trump que digui la paraula n.

Heus aquí el núvol:

No importa quins siguin els vostres sentiments sobre Trump, hauríeu d'esperar que aquestes cintes, si existeixen, no vegin mai la llum del dia. . . . Creus que perdria el suport de la seva base? . . . O per utilitzar la paraula N? No ho faig. Tot el que sabem sobre l'equip de beisbol del president ha tornat a només els gols, amb un repunt constant a l'horitzó.

Aquest és un comentari sobre el caràcter de la seva base, sens dubte. Però és més que tan estret com ja és. La qualificació d'aprovació de Trump entre forts partidaris republicans és extremadament alta: 93 cent de les persones que el van votar a 2016 La seva aprovació entre tothom és trista: 39 percentatge entre independents; 9 percentatge entre els demòcrates. Igual que una qüestió estructural, no té molt a veure amb aquests grups. I si els darrers dos anys són guies, Daniels tempestuosos, aranzels, denigrant Amèrica mentre lloaven Rússia, la remenada de Kim Jong-a, els escàndols, el personal que Trump ja està descansant a la seva fundació.

Però pretenguem que Trump pogués buidar-se, que sigui una cinta de N-word ho faria finalment serà la palla que trenca el camell. Imaginem que l’aprovació de Trump es va esfondrar entre els republicans. Què passa llavors? No renunciarà. No serà condemnat ni expulsat del càrrec. La fantasia #Resistance és que alguns deus ex machina farà desaparèixer Trump. Això no passarà. L’única manera que deixa Trump és perd la reelecció a 2020. Tant els bons com els mals, el president Trump és la nostra realitat i continuarà afectant el món que l'envolta.

Per tant, hem d’imaginar com seria un debilitat Trump per als propers dos anys. Creu que hauria de trencar, començar a actuar com a home d’estat i intentar unir el país? O creus que hauria d'empènyer més caos i divisió amb l'esperança de dibuixar d'alguna manera cap a dins (de nou)? Assumint que ho fa, l’únic inconvenient possible d’aquesta estratègia, des de la perspectiva de Trump, seria posar la base de la vida política nord-americana per a qualsevol successor potencial. I seria un error, però seria una característica.

Si mireu l’administració de les trompes i creieu que no pot empitjorar, llavors no heu contemplat el que pot ser un Trump de la terra cremada. Però el pitjor resultat és el que requereix menys especulació i imaginació. Com queda bé, encara queden unes poques normes en la vida pública. No dir que la paraula N sigui d’ells. Seria bo si poguéssim tenir aquesta norma. Si tenim una cinta del president dels Estats Units que ho digui i no pateix cap conseqüència pròxima, aquesta norma es destruirà.

No crec que sigui pràcticament mort.

"Tornar al vostre propi país" no és exactament un tipus de truc que digui la paraula N, sinó que té el mateix codi postal. Potser el mateix terreny de joc.

I què ha passat?

La base republicana li ha doblat. Els republicans elegits han estat amb ell, al registre. Hi ha números d’aprovació dels votants republicans augmentat.

I l’estigma del pur racisme s’evapora a tot arreu.

Segurament heu sentit parlar del lloc web Grandesa nord-americana. És l’OANN del pensador. Publica principalment manetes analfabetes, però també algunes persones respectables, com Henry Olsen del Centre d'Ètica i Polítiques Públiques i Victor Davis Hanson de National Review i la institució Hoover.

Aquesta setmana Grandesa nord-americana publicat anònimament en poema titulat "Cuck Elegy". No m'enllaçaré amb ell. És un atac contra David francès i altres conservadors autoritzats són massa en el camí d’aprovació. . . bé, per qualsevol cosa.

I a mig camí del vers hi ha aquestes línies:

El "Sud global"? "Lázaro de pell moca"?

"Ets més ric que ell si no en efectiu, llavors a la teva pell blanca"?

No sé res sobre el racisme i el racisme, però sí un nacionalisme blanc modern, honest i sincer.

Sobretot, ja que, de nou, l’autor utilitza un pseudònim. Quin és l’equivalent als escriptors de portar una caputxa. Si hi havia una interpretació innocent per a això, llavors el nom de l’autor seria sobre ell.

No és casual que aquest lloc aparegui en un lloc web dedicat a la defensa permanent i total de Donald Trump.

Així és com es propaga el càncer.

El creixent nacionalisme blanc és inquietant. En realitat, la paraula "inquietant" no ho fa justícia. És molt pitjor.

Però no és el perill proper de tot això.

Vaig escriure sobre l'estiu passat, sobre com Trump va a la moda del caos i la seva base és totalment, hem obert una porta a una crisi constitucional.

Andrew Egger poke aquesta idea en la seva obra aquest matí sobre els republicans que es neguen (amb quatre excepcions honorables) a votar per una resolució no vinculant que condemna l’atac del president als seus companys legisladors:

No s’ha produït cap conflicte d’interessos per als legisladors a considerar aquí; no hi havia en joc cap "bé superior" més conservador. No van donar cap seient a SCOTUS ni una reducció d’impostos. Era un regal gratuït. Donald Trump acaba de dir que protestaràs per la teva veu? Pràcticament cap ho faria. És difícil veure'ls caure molt més enllà. Per a tots els efectes, la capitulació del GOP ja està completa.

Podeu trobar aquest or estúpid repugnant o moralment reprovable. Però és molt pitjor que això: és perillós.

Els republicans sempre s'han dit que els impulsos autoritaris de Trump, mai no podrien actuar sobre ells. Les baranes de la democràcia eren massa fortes; el cos principal del partit només el deixaria desviar-se fins ara.

Pregunteu-vos això: si no podíeu suportar una resolució no vinculant, llavors, què podria fer la línia de Trump travessar-la ho faria empènyer de nou, sobretot si tornarem a costar alguna cosa?

Què passa si, per exemple, Trump és derrotat per un estret marge a 2020 i decideix impugnar les eleccions? I si ell afirma que la seva derrota va ser el resultat de "vots il·legals" i un "sistema manipulat" (càrrecs que va fer sobre les eleccions de 2016). Ara se suposa que creiem que, en aquest cas, els republicans del Congrés condemnessin el comportament tan perillós? Que insistirien que Trump s'aturés i procedís amb el poder de transferència?

Això és el que no puc deixar de pensar.

La gent evoca tota mena d’escenaris contra el judici de la Constitució sobre Trump: Què passa si llança míssils nuclears en una alosa? I si decideix presentar-se a un tercer mandat?

Aquests escenaris requereixen un comportament lleugerament modificat de Trump. Necessiten imaginar un Trump que encara no s'ha materialitzat.

Per a mi, la gran preocupació és la següent: què passa si, sis setmanes abans de les eleccions de 2020, diu exactament les mateixes coses que va dir sis setmanes abans de les eleccions de 2016?

He aixecat aquesta alarma abans i ho tornaré a fer perquè és important. En la fase prèvia a 2016, Trump va dir que les eleccions anaven a tenir lloc. Es va negar pla. Després de les eleccions, va sol·licitar un vot.

Què passa si, a l'octubre, l'ordenació en cap es nega a complir els resultats de les eleccions?

Què passa si l'elecció és estreta i perd Trump i després, el president de torn dels Estats Units diu que l'resultats són fraudulents i que en realitat va guanyar el vot popular?

Res d'això requereix cap imaginació o extrapolació. No es tracta d’un experiment pensat. Només fem servir les coses aquí i fetes en el mateix context.

Què passa llavors?

Ens hem dit que Mitch McConnell i els altres republicans adults han volgut intervenir, que no seria una lluita partidista. Que els republicans elegits no tindrien cap problema per separar-se de la Constitució. Fins i tot si es vol pagar algun preu.

La cosa més espantosa sobre la votació de dimarts no és el racisme. És el presagi Això si, hora de la veritat i nosaltres no acaben en una crisi constitucional real acord, no serem ble comptar triar republicans per complir el seu deure.

Hi ha una gran línia LA Confidential on el corrupte és una consciència. "No comenceu a intentar fer el dret, noi-o", diu. "No has tingut la pràctica".

Aquest article ha aparegut primer https://thebulwark.com/the-cancer-is-spreading/