Noia al camp: com saber si una dona va créixer a una zona rural

La ciutat, amb la seva vida activa i el seu ritme agitat, és exactament el contrari de la pau rural sense presses, on ho fas tot lentament i perfectament. L’entorn té un impacte dràstic en el caràcter de les persones que hi viuen. I cada localitat té les seves pròpies particularitats.

Noia al camp: com saber si una dona va créixer a una zona ruralPeter Titmuss / Shutterstock.com

Viure en un lloc ecològicament net campanyeslluny de fer publicitats molestes i menjar menjar natural fa que els locals siguin més càlids i tranquils. També es poden diferenciar pel seu aspecte, la seva roba i el seu comportament. Per regla general, no tenen el brillantor que fa brillar les noies de la ciutat.

Les noies de les ciutats petites no sempre saben vestir-se amb estil ni conformar-se perfectament perquè no hi ha experts en aquest camp al seu món.

Poden:

  • Porteu calçotets i sandàlies a l’estiu;
  • comprar el mateix vestit que el seu amic;
  • portar moltes joies alhora;
  • mantenir bones relacions amb els amics de la infància;
  • canvi d’enfocament després de passar un cap de setmana a casa al país.

L’estil i la manera de les noies de les petites ciutats poden semblar al principi inusuals. Però tenen una gran característica: s’adapten a tots els trucs de la moda molt ràpidament. I al cap d'un any o dos, no podreu distingir-los dels fashionistes de la ciutat.

Però de nou, molts habitants de la ciutat provenen dels mateixos pobles. Per això no hem de jutjar els que han intercanviat la tranquil·litat dels camps contra el tumult urbà. Encara no han demostrat a tothom el que valen.

Aquest article ha aparegut primer FABIOSA.FR