The Witcher: La infància de Geralt de Riv es trobarà a la sèrie Netflix

El còmic Tristan Ruggeri interpretarà un jove Geralt a la sèrie de televisió The Witcher prevista per a finals d'any.

Si Henry Cavill encarnarà el famós bruixot de novel·les de l’autor polonès Andrzej Sapkowski en la seva versió per a adults, Tristan Ruggeri serà la versió infantil del professional monstre killer amb habilitats sobrenaturals. La sèrie de televisió The Witcher Netflix de la plataforma nord-americana hauria de centrar-se en la infància de Geralt de Riv des del començament de la primera temporada o durant algunes seqüències amb flashbacks.

La infància de Geralt de Riv a The Witcher

Fill del mag, druide i sanador Visenna, i del cavaller Korin, Geralt va ser enviat des de molt jove a Kaer Morhen (una antiga escola fortalesa i llop) per convertir-se en bruixot seguint la formació de Vesemir. Adquirirà ràpidament habilitats físiques i mentals gairebé sobrehumanes sotmetent-se a la prova d'herbes per ingerir ingredients alquímics especials (només de quatre a deu aprenents sobreviurien a les moltes mutacions). El color blanc dels cabells de Geralt seria conseqüència d'aquesta famosa prova per a joves aprenents de bruixes. Després d’anys d’aprenentatge, Geralt de Riv emprendre una aventura per convertir-se en un jugador de monstres i vendre els seus serveis al millor ofertant.

La sèrie Witcher en vídeo

Aquest article ha aparegut primer https://www.begeek.fr/the-witcher-lenfance-de-geralt-de-riv-sera-retracee-dans-la-serie-netflix-325085