Facebook posa fi a la revisió humana de l'àudio de l'usuari després que altres empreses hagin fet el mateix

Facebook és ara l’últim gegant tecnològic que va acabar amb la revisió humana dels enregistraments d’àudio dels usuaris, després que un gran nombre d’empreses de Google a Amazon i Apple també estiguessin disparats per les crítiques de les darreres setmanes a examen humà de dades d’àudio recollides pels usuaris.

En el cas de Facebook, la companyia va reconèixer dimarts que havia suspès la pràctica a principis d’aquest mes després que aquestes altres empreses comencessin a cridar l’atenció sobre pràcticament el mateix. És això Bloomberg informa que Facebook pagava a tercers dels contractistes la transcripció del so dels usuaris que havien deixat transcriure les seves converses.

problemàtic, ja que les polítiques de Facebook no semblen indicar clarament, en un llenguatge fàcil d’entendre, que les dades d’àudio dels usuaris són recopilades o revisades per tercers. Alguns subcontractistes també estaven preocupats per aquesta pràctica, perquè els usuaris no semblaven que sabessin que escoltarien els seus enregistraments. Fins i tot en aquest cas, la posició de Facebook segons Bloomberg és que els usuaris han "acceptat" aquesta pràctica, Facebook pot recopilar àudio de diferents maneres, inclòs el seu altaveu intel·ligent i el seu mode autònom. Aplicació de missatgeria.

Aquesta notícia no arriba al moment adequat per al gegant de les xarxes socials, ja que el mes passat havia acordat pagar una multa de 5 mil milions per resoldre una investigació de la Comissió Federal del Comerç sobre com tracta Facebook. dades d’usuari.

També surt pocs dies després que els subcontractistes de Microsoft escoltessin el so de l’usuari mitjançant Skype i Cortana, com hem comentat aquí tot i que l’empresa va assenyalar que els registres no són usuaris. identificable. Mentrestant, Amazon ara permet als usuaris donar-se de baixa de la revisió humana dels enregistraments d’àudio d’Alexa, mentre que Apple ha suspès completament el seu programa, que incloïa una revisió humana de les converses entre els usuaris i el seu ajudant digital Siri.

M'encanta la pràctica i la confirmo anònimament Bloomberg .

Font de la foto: Foto de Valentin Wolf / imageBROKER / Shutterstock

Aquest article apareix primer (en anglès) a BGR