Death Arafat Dj: l'àvia de Daishikan en camí a Abidjan

Lamentacions, remordiments ... Aquests són els sentiments que animen a amics, familiars i fans d'Arafat Dj. Sentiments nascuts després de la mort de Houon Angel Didier, també conegut per Arafat Dj, el dilluns 12 d'agost després d'un accident de trànsit. Té dolor. Des de llavors, Estats Units, país on viu durant diversos anys, Hélène Dandi Lou és inconsolable.

Llegir també: Zota i Emma Lohoues: les dues estrelles "milionàries" d'Ivorià a Instagram a 2019

El Daishikan, Ange Didier, la cadira del púlpit de la mare de Tina Glamour, es va treure brutalment entre els vius per a un viatge sense retorn. Per retre un homenatge final al seu estimat fill petit, Hélène Dandi Lou va decidir tornar a Abidjan tan aviat com sigui possible.

Això, per poder veure a Angel Didier per última vegada i consolar Logbo Valentine, també coneguda com Tina Glamour. Un retorn a la terra dels seus avantpassats va anunciar els dies que venien.

KOKOA Stéphane

VOSTÈ VOLS

comentaris

comentaris

Aquest article ha aparegut primer https://www.abidjanshow.com/people/actu/deces-arafat-dj-la-grand-mere-de-daishikan-en-route-pour-abidjan