La neta de Louis de Funès nega un persistent rumor sobre el seu avi:

Fa trenta-sis anys, Louis de Funèsva morir a l'edat de 68 anys, arran d’un infart. La seva neta, Julia, amb prou feines tenia quatre anys en el moment de la seva mort. Avui, als quaranta anys, la filòsofa s'ha esforçat per fer-ho la creació d’un museu en honor del seu avi il·lustre. Aquest últim finalment va viure fa uns dies a Saint-Raphaël. En una entrevista amb Ici-ParisJulia de Funes evoca els records que guarda del seu avi.

La preguntada sobre els records importants que guarda del seu avi, revela Julia de Funès recorda només els darrers moments, per la seva jove edat: "També tinc records explicats per la meva àvia. Tot no està clar, tot es barreja ... però realment estic habitada per aquesta memòria familiar ". L’àvia de Julia, Jeanne Barthélémy, va morir a 2011 a l'edat de 101 anys.

Per a aquells que afirmen que era Louis de Funès un ésser "Grim" en privadesa, Julia de Funès Voldria reafirmar quant el seu avi era un bon home: "Està totalment equivocat! Era molt seriós a la feina, molt exigent amb ell mateix. Veiem el seu rigor en tots els seus quaderns i anotacions dels escenaris. Però, amb mi, era gai, càlid i divertit" va proclamar el filòsof.

"Els seus companys no li agradaven gaire"

A 2014, va afirmar Jean-Jacques Jelot-Blanc en una biografia dedicada a Louis de Funès que l'actor "No va ser graciós en la seva vida privada" : "SEls cineastes, actors, productors, no li agradaven gaire, però tenia el públic amb ell. De Funes era molt tímid i sobretot molt econòmic. Després d’un dia de rodatge, no anava de festa amb els altres, li agradava fer créixer les seves roses i el seu hort. Això es pot explicar en particular pel seu èxit tardà (...) Això li guanyarà molt menyspreu per part d'alguns actors, com Jean Marais ".

No et perdis cap article de Closermag.fr rebent directament una alerta via Messenger

Aquest article ha aparegut primer https://www.closermag.fr/people/la-petite-fille-de-louis-de-funes-dement-une-rumeur-persistante-sur-son-grand-pe-1011722