Sony pensa que les pel·lícules de Spider-Man valguin mil milions de dòlars sense Marvel. No pot. - BGR

La saga Sony contra Disney continua amb noves revelacions de darrere dels escenaris d’una de les pitjors decisions preses per Sony. La companyia va decidir eliminar el seu estimat personatge del MCU després d'una disputa financera amb Disney, ignorant l'abast de les repercussions que tot això generaria. Les dues empreses patiran les conseqüències, tot i que òbviament és Sony qui obtindrà el major èxit . La companyia creu que pot fer pel·lícules de mil milions de dòlars Spiderman. Home-aranya . Però no, Sony, no pots i, certament, no ho pots fer.

Seguint els informes anteriors, The Hollywood Reporter Tingueu en compte que Disney només volia obtenir el 30% de futures suites Spidey, una xifra de Sony no estava d'acord. Les discussions entre les dues parts van tenir lloc abans Lluny de la casa no supera la taquilla de mil milions de dòlars, la primera per a pel·lícules de Sony Spiderman. Home-aranya et . en els rànquings següents de Box Office Mojo :

Font de la imatge: BoxOfficeMojo

D’aquests, dos formen part del MCU i de la MCU Spider-Verse . és un llargmetratge d’animació. Tots dos van rebre excel·lents crítiques que van portar 2,4 mil milions de dòlars a les butxaques de Sony. El volum de negocis total de Sony dels vuit títols de Sony ascendeix a 6,33 milions, dels quals gairebé 2 mil milions per a títols MCU.

Gràcies a l’èxit d’aquestes pel·lícules recents, Sony sembla pensar que no necessita el llibre de jocs de Disney ni Kevin Feige Spiderman. Home-aranya certament no quan es tracta de condicions financeres vinculants:

Sony sentia que tornava a un lloc on podia pegar pel seu compte. "Tom [Rothman] pensa", d'acord, hem après tot el que necessitem al llibre de text de Kevin. Vam fer Venom nosaltres mateixos i Spider-Verse ", va dir un secretari de Sony.

Sony s’equivoca.

Fins al MCU, Sony remet a la mateixa pel·lícula Spider-Man, canviant els actors envellits per la més recent fins que Feige entra en escena. Vam tenir el mateix Peter Parker que va patir el mateix tipus de pèrdues a la seva vida, enamorar-se de la mateixa noia, salvar el mateix barri de vilans desagradables gràcies als seus nous poders descoberts i fer fotografies per The Bugle Daily alhora que volia preservar el seu anonimat.

El MCU, per la seva banda, ha conservat els mateixos temes, però els ha retornat Spiderman. Home-aranya . El superheroi tenia noves figures de pare per emmarcar i plorar després de la seva mort, així com per a aventures més complexes. Les apostes s’han incrementat notablement, fent que Peter Parker sigui més que el vostre veí simpàtic, Spider-Man, amb pel·lícules com Vingadores: Guerra infinita et . Venjadors: Endgame Els seguidors de la MCU garanteixen moltes raons per avançar-se. als teatres a prendre Fora de casa . I aquest cliffhanger, on la identitat de Peter es revela al món, és un moviment tan agosarat que Sony mai no hauria aconseguit defensar-se per si mateixa. Hauria estat massa ocupat per tornar a fer el mateix escenari avorrit una vegada i una altra.

Tom Holland's Spider-Man funciona tan bé per al públic a causa de tots els vincles amb el món estès de Marvel Cinematic. Les històries de Retorn et Lluny de la casa estan estretament relacionats amb la MCU. Això és una cosa que Sony no hauria pogut fer sola perquè no té accés a aquests altres personatges, ni la imaginació per crear el gegantesc univers que Feige ha construït per a Disney.

El Feige MCU, evidentment, ha guanyat molts diners en els darrers anys. Aquí teniu les novetats de Sony Spiderman. Home-aranya oposar-se als títols MCU més populars:

La font de la imatge: BoxOfficeMojo

El fet que Sony intenti fer que faci el mateix ara, amb l'ajuda de Verí i altres personatges de Spider-Man, és ridible. No vol dir que una pel·lícula de Spiderman. Home-aranya no tindrà èxit amb els números de la caixa. Com es pot veure a la taula anterior, les pel·lícules realitzades abans de la introducció de la MCU van tenir un bon rendiment quant a facturació, tot i que cap d’elles va superar el milió de dòlars. . També és interessant destacar que no tots van ser molt ben rebuts per la crítica, mentre que les dues Spider-Man filmen de la MCU han rebut nombrosos premis.

Sense un acord que pugui arreglar-ho tot, Marvel destaca perdent un superheroi molt popular, però tenint en compte on es troba la MCU, no tindrà cap problema per abandonar Spider-Man. Shawn Robbins, analista de taquilla va capturar perfectament tot l’embolic dient-li THR que l'escenari "perdre-perdre" és vàlid per a tots els que hi participen:

Marvel no podrà resoldre el cliffhanger en pel·lícules futures, que diu alguna cosa quan ell és el seu heroi més popular. I per a Sony, que va tenir èxit, Lluny de la casa no arribarà a mil milions de dòlars sense la participació de Feige i Marvel.

L’altra gran pregunta és com reaccionaran els fans. una pel·lícula de Tom Holland Spider-Man que no té lloc al MCU? "Aquest és un rotllo dels daus que cap estudi hauria de prendre.

Però Sony, que està totalment equivocada, està disposada a arriscar-ho tot. Molta sort amb això.

Font de la imatge: Sony Pictures

Aquest article apareix primer (en anglès) a BGR