Garoua: Un noi de 3 va ser violat i assassinat salvatge

Un terrorífic crim va sacsejar dimecres els residents del districte de Ngabidje - Holanda. Ousman, un nen de 3 anys, va ser violat i assassinat salvatge, els seus genitals i els seus ulls van ser arrossegats pels seus assassins. El cos mutilat del jove Ousmane va ser descobert per la gent del districte dels Països Baixos, amagat sota blocs al lavabo de l’apartament anomenat Bouba, veí dels pares de la víctima i també imam de la mesquita del barri.

Després de buscar desesperadament el seu fill durant les hores de 24, la família d’Ousmane va descobrir el seu cos dimecres al matí. "Ahir, quan vaig tornar, vaig demanar veure el meu fill, però no el van poder trobar. La meva segona dona em va dir que era a casa del veí. Quan vam anar a casa dels veïns, la nostra veïna Lady Aissatou va dir que el nostre fill no era a casa i ens va prohibir entrar a fer cerques ", afirma Naï Zouko, pare de la víctima.

Aquest últim anirà durant la nit a la policia judicial i la comissaria de l’arrondissement 4e va declarar la desaparició del seu fill. Aquest dimecres al matí, contra tot pronòstic, el fill de Lady Aissatou confessarà a la gent que el cos de la jove Ousmane està mort al seu vàter. La gent entrarà al recinte del senyor Abdou i descobrirà el cos mort i mutilat del jove Ousmane. Aquests genitals i els seus ulls es van treure i portar. L’autòpsia del cos de la víctima revela que el nen ha estat violat. S'ha trobat espermatozoide en el seu anus.

Xocada per aquest salvatge assassinat, la població anirà després del senyor Abdou i la seva dona. Ferits greus, van ser salvats gràcies a la intervenció de la policia i del subprefecte del districte de Garoua 1er. També es van mobilitzar elements del BIR per exfiltrar els sospitosos. Després de la seva exfiltració, les poblacions furioses saquejaran i saquejaran la casa del sospitós.

Recordem que Bouba i la seva dona no estan al primer pas. La gent va ser expulsada pel barri de Liddire per les pràctiques pedòfils i altres pràctiques del satanisme.

Per Ebah Essongue Shabba

Aquest article ha aparegut primer http://www.ocameroun.info/57023-garoua-un-garcon-de-3-ans-viole-et-sauvagement-assassine.html