Presentació del disc: Fabrice Atitoh fa ballar l’alcalde de Guibéroua i la família Drogba

És una de les veus més importants de la regió de Gôh i Guibéroua. De tornada a la terra dels seus avantpassats després de llargs mesos passats al Vell Continent, satisfet amb un immens talent com a artista, Fabrice Atitoh perpetua el seu art amb el seu nou àlbum titulat "Zekpa".

Llegir també: Soum Bill ret un homenatge a DJ Arafat al After Variétoscope (vídeo)

Una obra molt elaborada, realitzada en la tradició pura Ziglibity, la presentació del qual va tenir lloc el dimecres 21August a l'espai Titanic de Guibéroua. Això, en presència de l’alcalde de Guibéroua i de la família Drogba que no van sofrir el plaer de trobar aquest tipus de música.

"Zepka" tracta diferents situacions relacionades amb la vida dels homes. Ens va dir Fabrice Atitoh.

Vaig triar Guibéroua per a la presentació d’aquest treball per tal d’acostar-me una mica més a la gent de Gôh de les localitats dels voltants. Artistes, ambaixadors de la nostra cultura, és important que tornem als nostres pares i es beneficien dels seus consells per vendre millor la nostra tradició. " va afegir.

Llegir també: L’antiga guàrdia republicana Dogbo Blé, va plorar

Un bell festival que va comptar amb la participació de diversos artistes de renom del centre-oest de la Costa d'Ivori com Dan 1er, el lletrista Sahizo, Kam'so de Briz i Zannkoya, que van ser patrocinadors artístics.

Gbaka Nadje el rei 1 er i Zeze Sophie Zebe van ser respectivament el padrí i la padrina de la cerimònia.

KOKOA Stéphane

VOSTÈ VOLS

comentaris

comentaris

Aquest article ha aparegut primer https://www.abidjanshow.com/people/actu/presentation-dalbum-fabrice-atitoh-fait-danser-le-maire-de-guiberoua-et-la-famille-drogba