Índia: culpa a tots, tret de la gestió de l'economia per part del BJP: el congrés es basa en les observacions d'Ola, Uber a FM | Índies actuals

NOU DELHI: El Congrés va celebrar un discurs el dimecres Ministre d'Hisenda del govern Nirmala Sitharaman per les seves observacions que la desacceleració del sector automobilístic va ser deguda a factors com el mil·lenari canvi de mentalitat, el líder del partit Abhishek Singhvi va acusar tothom excepte la gestió de l’economia per part del BJP.
Sitharaman va dir aquest dimarts que la desacceleració del sector automobilístic es va deure a molts factors, com ara el canvi de mentalitat mil·lenària, que ara prefereixen transportistes de taxis com Ola i Uber en lloc de participar en quotes. mensualment per convertir-se en propietari d’un cotxe.
Com a resposta a les seves declaracions, Singhvi va tuitejar: "Sí ... és fantàstic. Feu la culpa als electors ... acusen a tothom tret de la gestió de l’economia per part de BJP, el ministre d’Hisenda. "
Congrés, en un tuit del seu compte oficial Twitter També va fer una recerca a Sitharaman per a les seves observacions.
"La disminució de les vendes d'autobusos i camions també es deu al fet que mil·lennis han deixat de comprar-los tant com abans. No és FM Smt. @Nsitraman? ", Va dir el partit.
Singhvi també va preguntar sobre com l'economia superarà els milers de milions de miliaris 5 en aquestes circumstàncies.
"Els seguidors de Modi ji a Twitter han creuat els milions de 50. L’economia superarà els 5 000 mil milions, però, com? Els joves no poden trobar feina, també voldríeu que l’oposició fos responsable? Uber, Ola ho va arruïnar tot ", va dir. .

"Tot el bé que s'ha fet ho hem fet nosaltres (Modinòmica). Passés el que passés malament (Nirmalanòmica), per què la gent et va elegir? (Publiconomia) ", va dir en un altre tuit.
El Congrés, en un tuit, també va atacar el govern després que un informe dels mitjans afirmés que milions d'accions en riquesa dels inversors havien estat escombrades durant els primers dies 100 del segon mandat del govern Modi.
"Malgrat la seva promesa de protegir als creadors de riquesa, les desastroses polítiques del govern han esborrat la riquesa dels inversors de 12,5 milions de rupies durant els últims dies 100. A diferència de les excuses de FM, aquests són els motius reals: la desmonetització, la TPS, els impostos del terrorisme ", va dir el partit.

Aquest article apareix primer (en anglès) a ELS TEMPS DE L'ÍNDIA