Coses que 7 recordarem a l'espectacle: persones

PREMI AQUÍ si teniu problemes per veure aquestes fotos en un dispositiu mòbil .

Iron Maiden va mostrar als seus fans la seva superproducció al nord de Califòrnia, el llegat de la bèstia. El 9 de setembre al Golden One Center de Sacramento i després el 10 de setembre al Oakland Arena.

A continuació, es mostren alguns dels moments / elements que van fer que la mostra de Oakland fos tan memorable

La veu de Bruce Dickinson

És un dels cantants més poderosos de la història del heavy metal, potser fins i tot va empatar amb Ronnie James Dio pel primer lloc d'aquesta llista. I segueix fort a 2019, passant per una llista de cançons de 16 començant per "Aces High", "Where Eagles Dare" i "2 Minutes to Midnight".

La naturalesa franca de Dickinson

No té por de donar la seva opinió, tot i que alguns dels seus fans no poden ser apreciats. A Oakland, per exemple, va espantar la multitud sobre els perills de fumar herba, no una vegada, sinó dues vegades.

"Sé el que fa marihuana a la teva ment", va dir. "I això no va bé".

Aquest article apareix primer (en anglès) a mercurynews.com