Ashley Jones: la protagonista de

Ashley Jones és una dona maltractada. Segons revela el lloc Persones, l'actriu d'anys 43, coneguda per haver jugat a la sèrie Els focs de l’amor en els primers anys 2000 i després en Amor, glòria i bellesa entre 2004 i 2016, va sol·licitar el divorci per violència domèstica. Va estar casada des de 2015 a un tal Joel Henricks. Fa uns dies, Ashley Jones va aconseguir la seva primera victòria a la cort, restringint el seu marit a una mesura de l’allunyament.

En els documents que Persones Ashley Jones va dir que va ser capaç d'obtenir-lo, lliurat al jutjat fa unes setmanes Va deixar la casa familiar a 17 l’agost passat, en companyia del seu fill Hayden. Aquest últim va celebrar el seu tercer aniversari el mes de maig passat. En el seu testimoni, l’actriu va assegurar haver abandonat la casa familiar "Perquè temia per la seva vida i la del seu fill". Tot i que en la prohibició d’acostar-se a la seva dona a un centenar de metres, Joel Henricks ho continuaria fent "Assetja-la i segueix-la" segons declaracions d'Ashley Jones.

Hauria trencat la mà de la seva dona

Ara, Ashley Jones compta reclama la custòdia exclusiva del seu petit Hayden. Per fer-ho, va donar a la justícia els detalls de l’abús físic i mental que el seu marit li hauria suposat durant els seus quatre anys de matrimoni: "Em va cridar una gossa, m’acusava regularment d’infidelitatsi va ser increïblement gelós dels meus vells nuvis amb els quals ja no tinc cap contacte " així ho va dir l’intèrpret de Bridget Amor, glòria i bellesa. Explica que el seu marit ja li havia torçat el canell sota la influència de l’alcohol, i també l’ha aplanada a terra. També seria causa una mà trencada d’Ashley Jonescosa que l’hauria portat a ser operada d’urgència.

No et perdis cap article de Closermag.fr rebent directament una alerta via Messenger

Aquest article ha aparegut primer https://www.closermag.fr/people/ashley-jones-la-star-d-amour-gloire-et-beaute-demande-le-divorce-pour-violences-1021670