Conegui la seva adreça IP (PC, Mac, Android, iPhone) - Consells

L'Adreça IP és un número assignat a cada dispositiu connectat a Internet. Permet la identificació de la mateixa a la xarxa.Cerqueu la vostra adreça IP

Per trobar l’adreça IP del telèfon, aneu al menú "Configuració" o "Configuració" i després a "Quant al telèfon". A continuació, feu clic a "Estat", i es mostrarà l'adreça IP del vostre telèfon juntament amb altra informació com ara el número IMEI o la seccióAdreça MAC Wi-Fi.

Els operadors mòbils i els proveïdors mòbils també proporcionen una anomenada adreça IP pública. Actualment, la vostra adreça IP pública és:

En llocs com http://www.mon-ip.com/ la vostra adreça IP es mostrarà a la pàgina web, però també és possible obtenir informació addicional, com el port utilitzat, el nom del vostre Proveïdor d’accés a Internet o l'adreça IP local indicada a la configuració del telèfon.

Mireu també el seu IPV6

Per a aquells que tinguin connexió a IPv6,

normalment és possible veure les seves adreces públiques IPv4 i IPv6 activades IPv6-test.com amb proves comparatives de flux i fer ping per a tots dos protocols.

Nota: Com que el ping es troba en la direcció ascendent (des del lloc fins a la vostra adreça), el tallafoc el pot bloquejar. En cas de provar ping mitjançant una VPN, o més aviat un NAT remot, el ping IPv4 serà al servidor VPN en lloc del quadre, de manera que el resultat serà diferent.

Aquest article ha aparegut primer CCM