Peu OM: OM: Thauvin i Sanson no s’agraden entre ells, i es mostra: FOOT 01

Completament fora del partit al començament de la temporada a causa d’una lesió al turmell que lluita per curar-se, Florian Thauvin perd sensiblement els nervis en aquesta situació.

I això pot fer algun mal. Així, la sessió de 4 el setembre passat va ser interrompuda per André Villas-Boas a causa d'un altercat entre el campió mundial i Morgan Sanson. Aquests dos jugadors no s’aprecien mútuament i segons L'EquipeThauvin ha deixat anar a una acció innòcua. Reprimint el seu company per no haver servit davant la porteria, els ex-bastiais van deixar ben palesa la seva insatisfacció: ""Morgie", calla la boca, et faré trontollar! Va balancejar en veu alta perquè tothom el pogués escoltar.

L’entrenador portuguès va reaccionar amb un quart de gir aturant l’entrenament, sentint la tensió palpable. Un repte verbal que segueix un altercat que ja es va produir entre els dos homes la temporada passada i que no va agradar a l’entrenador. Aquest últim, després de prendre testimoni del vestuari, va sacsejar amb cert èxit els dos protagonistes, ja que Florian Thauvin es va disculpar després, només per acabar amb aquesta confusió que també demostra la frustració del final de OM, que pot haver de sotmetre a una operació per resoldre definitivament el seu problema al turmell.

Aquest article ha aparegut primer FOOT 01