Tassili Airlines, el germà enemic d’Air Algèria redueix l’ala - JeuneAfrique.com

Un Boeing 737 de Tassili Airlines. © CC BY-SA 2.0 Anna Zvereva

La companyia, filial de Sonatrach, ha reduït els seus vincles i busca una millor coordinació amb Air Algeria.

Creada a 1998, per primera vegada en una empresa conjunta amb Air Algérie, aquesta filial de gegant nacional Sonatrach inicialment es va dedicar a servir els jaciments de petroli i gas algerians, en benefici del personal de l'empresa.

Però els dispositius només funcionaven al 30% de la seva capacitat. Tassili va decidir des que 2013 va posar els seus dispositius en línies regulars nacionals i internacionals per al gran públic, i així continuar els jardins d'Air Algérie. L’empresa (dispositius 23), també pública, tenia fins i tot un pla de temps per llançar-se en direcció a l’Àfrica subsahariana.

Avui circulen els rumors d’una fusió amb Air Algérie i la retirada de Sonatrach, mentre que els vols cap a París i Marsella no s’han posat a la venda des de fa uns mesos. A l’interior, es parla de manca de rendibilitat de les línies internacionals. seva

Aquest article ha aparegut primer ÀFRICA JOVE