Google obliga als fabricants de telèfons Android a afegir encara més aplicacions del que algú vol

L’emmagatzematge ja no és un problema important als telèfons intel·ligents, la majoria de dispositius amb memòria flash 64 GB com a mínim, o fins i tot dobles o quàdruples. En altres paraules, a ningú no li importa el bloatware: aquestes aplicacions preinstal·lades disposen de telèfons nous, cosa que suposava un problema important en els productes emblemàtics d'Android.

En aquest esperit, un nou descobriment revela que Google requerirà als fabricants que preinstal·lin un nou programari. Aplicacions de Google (o alternatives similars) en dispositius o telèfons nous configurats per actualitzar-los a Android 9 o 10. Malgrat l’abundància d’emmagatzematge, no tothom vol tenir totes aquestes aplicacions addicionals al seu telèfon.

Segons el document de requisits GMS de Google obtingut per XDA-Developers l'aplicació Digital Wellbeing haurà de ser inclosa en tots els telèfons nous i actualitzacions d'Android 9 o 10. Els OEM que utilitzin les seves pròpies aplicacions per supervisar l'ús i proporcionar controls parentals hauran de preinstal·lar-los als seus dispositius.

Digital Wellbeing s'ha llançat als telèfons Pixel 3 i s'ha associat amb problemes de memòria RAM en aquests dispositius, però Google ara vol portar aquesta funció a encara més telèfons. En teoria, Digital Wellbeing és una bona incorporació als telèfons intel·ligents perquè ofereix eines que us poden ajudar a reduir el temps dedicat al vostre telèfon i a gestionar els telèfons que fan servir els vostres fills. Però si no t’importa i si no tens fills, és possible que no vulguis que es preinstal·lin el Benestar digital i l’enllaç familiar.

Font de la imatge: xda-developers

Els fabricants de telèfons intel·ligents, inclosos Xiaomi i Huawei, que tenen solucions horàries de pantalla pròpia, poden continuar utilitzant les seves aplicacions sempre que compleixin els requisits de Google:

Les solucions OEM per al benestar s’han de situar a la part superior dels paràmetres, tenir una pantalla d’integració que permeti als usuaris triar entre configurar el benestar per a ells mateixos o els seus fills, així com les mateixes característiques de sobre la base de la solució de Google, que inclou un tauler de control, una reducció de rendiment i una aplicació. Temporitzadors. Tanmateix, Google ofereix solucions OEM per afegir funcions com ara el temporitzador del lloc web i el mode de depuració. Curiosament, la llista "Funcions opcionals" esmenta "objectius del temps de la pantalla", una característica que encara no s'ha afegit a l'aplicació Benestar digital de Google.

Pel que fa a l’iPhone, s’inclou una alternativa digital de benestar i enllaç familiar en la configuració en lloc d’una aplicació

Font de la imatge: Google

Aquest article ha aparegut primer https://bgr.com/2019/10/08/google-android-apps-digital-wellbeing-is-mandatory-in-android-10/