La funció de PlayStation 5 va revelar que ningú no va veure que podria ser real

Sony ha confirmat aquesta setmana el nom oficial de la consola PlayStation 5 que serà llançada per Christmas 2020 - aquesta és la PlayStation 5 sense gaire sorpresa. La companyia també va revelar detalls sobre la interfície d'usuari de la nova consola i va anunciar un nou controlador que oferirà moltes funcions emocionants, incloent-hi la retroalimentació càptica millorada i la connectivitat USB-C. Però Sony també ha introduït un kit de desenvolupament de PS5 mentre demostra el nou controlador DualShock 5 –això és probablement el que anomenen– i és un detall interessant en tota aquesta afluència d’actualitzacions de PS5. De fet, els esdeveniments demostratius de Sony podrien haver estat confirmats la fantàstica característica de PS5 que ningú ha vist arribar .

Disseny PS5

Font de la imatge: LetsGoDigital

A més de l’anunci de Sony a PlayStation 5 de Amb cable qui va poder provar el nou controlador en una consola de kit de desenvolupament de PS5, també va proporcionar una cobertura més detallada de les funcions que ofereix Sony . Aquí és on les coses resulten interessants, perquè el desenvolupament de PS5 va ser molt similar al que s’ha filtrat diverses vegades durant els darrers mesos. Recentment, aquesta és la història de de Gizmodo cosa que semblava confirmar totes les filtracions. . Des de Amb cable :

Després, una versió de Gran Turismo Sport que Sony havia transferit a un kit de desenvolupament PS5: un kit de desenvolupament que sembla ràpidament el de a la de Gizmodo informar a la setmana passada (La companyia va negar-se a opinar sobre com es pot comparar el factor de forma devkit amb el previst per al producte de consum.)

És possible que Sony no estigui preparat per compartir els detalls de disseny de PS5 en aquest moment. El paràgraf anterior indica que el dispositiu PS5 que els desenvolupadors utilitzen per crear nous jocs per a la consola és molt similar al disseny patentat per Sony. Al cap i a la fi, va començar tot. Fa unes setmanes es va descobrir una patent de disseny i aleshores la gent va començar a confirmar que Sony estava utilitzant aquest disseny a la vida real. Així és com vam acabar amb les renderitzacions de PS5 vistes anteriorment.


Assistència de PlayStation

Font de la imatge: Sony via TechTastic

Això ens porta a una altra patent que descriu l’impressionant dispositiu PS5 Estava parlant. Sony ha desenvolupat el seu propi assistent de veu, que anomenarem Assistència de PlayStation manca de nom oficial. L’assistent seria capaç de respondre a diversos problemes de joc durant les sessions de joc, proporcionant als jugadors consells i trucs en temps real (imatge superior). D’aquesta manera, no haurien de deixar de jugar per obtenir ajuda al web.

L’assistent també treballaria en telèfons mòbils mitjançant una aplicació complementària que ofereix estadístiques de jocs, així com informació en directe sobre el que passa. un joc particular. Això és alguna cosa que no s’havia fet mai abans i que altres assistents intel·ligents no poden oferir.

Sony està lluny de confirmar aquesta característica i la companyia va haver de desviar els problemes Amb cable sobre un micròfon. forat al nou controlador DualShock: aquest és el nostre:

Ho diu mentre diu moltes altres coses: sabent que rebutjaria qualsevol altra pregunta que vagi més enllà del que volia parlar. Com és, com és la interfície d'usuari? O, quina serà la mida de la SSD? O fins i tot, és un micròfon? Això és exactament el que demano quan Cerny em doni un controlador de prototips de nova generació, un doohickey negre mat que s’assembla molt al DualShock 4 de PS4. Al cap i a la fi, hi ha un petit forat i una recent patent demostra que Sony està desenvolupant un assistent d’intel·ligència artificial activat per veu per a PlayStation. Però tot el que obtinc de Cerny és: "En parlarem més endavant" ("Arxivem les patents regularment", em va dir un portaveu després ", i, com moltes empreses, algunes de aquestes patents condueixen eventualment als nostres productes, i algunes no. ")

Sí, totes les tecnologies patentades no es troben en productes nous. Però aquestes patents, inclòs el disseny anterior, han estat descobertes fa poc. i La història de de Wired acaba de confirmar que el kit de desenvolupament en forma de V PS5 és real.

Sí, encara especulem.

Al mateix article Amb cable Laura Miele, cap de l'estudi d'EA, va exposar en termes clars el material de la PS5. Després va mencionar que la consola donaria suport a l'aprenentatge automàtic. :

"Podria ser molt específic i parlar d'experimentar amb tècniques d'occlusió ambientals o mirar ombres rastrejades", diu Laura Miele, directora de l'estudi d'EA. " Més generalment, veiem que la GPU és capaç de propulsar l’aprenentatge de màquines per a tot tipus d’avanços realment interessants en el joc i altres eines. "Sobretot, afegeix Miele, és la velocitat de tot el que definirà la propera collita de consoles. "Estem entrant en la generació de l'immediat. En jocs mòbils, esperem que es descarregui un joc en uns instants i uns quants clics saltant directament. Ara som capaços de gestionar-lo de manera eficaç. "

EA podria desenvolupar jocs que utilitzin l'aprenentatge automàtic per a qualsevol propòsit. Però si el maquinari admet l'aprenentatge automàtic, vol dir que Sony també en podria aprofitar.

Sabeu a què serveix l'aprenentatge automàtic? Assistents virtuals, inclosos Google Assistant, Siri, Alexa, Cortana, etc. I aquesta és una altra pista que PlayStation Assist podria ser real.

Aquest article ha aparegut primer https://bgr.com/2019/10/09/ps5-release-date-why-playstation-5-virtual-assistant-might-be-real/