De Chaka Zoulou a M'Balia Camara, un videojoc 100% escenes de guineus herois africans - JeuneAfrique.com

L'octubre de 12, el jove informàtic guineu Serge Abraham Thaddée presentarà al públic una demostració d '"Herois africans", un videojoc que pretén promocionar els grans herois del continent.

Un independentista guineu dels anys 1950, resistent a la penetració colonial o al rei Chaka Zulu ... Aquests són els personatges del nou videojoc creat per Serge Abraham Thaddée.

A la seva oficina instal·lada a les instal·lacions de la incubadora d’arrencada de Saboutech, a la instal·lació Zona Blava de Dixinn, construït pel grup Bolloré a Conakry, aquest jove informàtic 26 està treballant en les creacions virtuals de "Herois africans", que presentarà al públic l'octubre 12 a la Zona Blava de Kaloum. Herbes verdes sota les palmeres de coco, un rierol que desemboca dels penya-segats ... No hi ha dubte: som al cor de la Baixa Guinea.

Divertit i educatiu

"Herois africans", un videojoc que posa en relleu la cultura africana ancestral mitjançant la resistència a la colonització i els herois de la independència, es subdivideix en diversos modes. El primer ("Destino") rastreja la història de M'Balia Camara, un activista guineà mort durant la lluita per la independència a 1955.

Aquest article ha aparegut primer ÀFRICA JOVE