Foot OL - OL: Sylvinho acomiadat, Domenech torna la jaqueta! - Olympique Lyonnais - FOOT 01

Quatre mesos i després se’n va. Nomenat aquest estiu al capdavant de l’equip professional de l’Olympique Lyonnais, dilluns va agrair a Sylvinho.

El brasiler mai no ha aconseguit infondre les seves idees a l’equip del Roine, i romandrà per sempre com un gran flop de la història de l’OL. Un fracàs per a l'exdiputat de Tite, però també per a Juninho, que ve la seva primera gran elecció com a director esportiu per perdre totalment. Això també és el que volia donar suport a Raymond Domenech. Com que per a l’ex entrenador del Blues, la destitució de Sylvinho destaca tant el fracàs de l’entrenador que el que l’ha escollit. Després d’haver-se requerit el començament del principi d’un to-toores, l’entrenador inicial gairebé ho ha estat

"Estic decebut, perquè un entrenador que surt sempre és trist, això vol dir que hi ha un fracàs. Però en general no és el fracàs d’un home únic: és el fracàs d’una elecció, d’un equip, d’una organització. En un moment donat, hi ha un fracàs. Després del temps, és cert que va anar ràpidament. Però, culparem a un club que diu jugar els primers llocs i es troba en un punt de la primera descens després del novè dia de no fer alguna cosa? Jean-Michel Aulas va dir que has de fer alguna cosa " va llançar Raymond Domenech, que gairebé tindria problemes per a Sylvinho després d'haver-lo sacrificat durant diverses setmanes.

Aquest article ha aparegut primer FOOT 01