Enhorabona als destinataris de les subvencions CPRIT per a la investigació contra el càncer.

0 4

Baylor College of Medicine ha rebut gairebé 2.7 milions de dòlars Institut de prevenció i investigació del càncer de Texas (CPRIT) per donar suport a la nova investigació sobre el càncer.

Cinquanta-cinc noves beques per valor de més de 78 milions de dòlars es van atorgar a institucions de tot Texas, incloses tres beques d’investigador individual al Baylor College of Medicine, per avançar en la lluita contra el càncer.

Els beneficiaris de la subvenció de Baylor inclouen:

Feng Yang

Feng Yang, professor ajudant de biologia molecular i cel·lular i membre del Dan L Duncan Comprehensive Cancer Center

Projecte: Orientació de la senyalització AKT en càncer de mama triple triple negatiu MAPK4 - 900,000 dòlars.

Hyun-Sung Lee

Hyun-Sung Lee, professor ajudant de cirurgia i membre del Centre de càncer integral Dan Dan Duncan

Projecte: Perfil espacial de microambient immunològic tumoral per citometria de masses d’imatges cel·lulars multiplexades. 897,527 dòlars.

Dr. Joshua D. Wythe

Dr. Joshua Wythe, professor ajudant o de fisiologia molecular i biofísica

Projecte: Orientació de les xarxes de transcripció endotelials a Glioblastoma - 899,847 $

“Aquests premis de l’Institut de Prevenció i Recerca del Càncer de Texas posaran a prova emocionants nous enfocaments en dos càncers difícils de tractar, el càncer de mama triple negatiu per al qual la quimioteràpia i la recent immunoteràpia han estat les úniques opcions i el glioblastoma del cervell per als quals es fan els tractaments actuals. suboptim ", va dir C. Kent Osborne, professor i director de l 'Institut Dan L Duncan Centre Integral de Càncer al Baylor College of Medicine. "Un altre projecte important proporcionarà una millor comprensió de les cèl·lules immunes dins d'un tumor per tal de predir quin tipus de teràpia seria millor en un pacient individual".

Fins a la data, CPRIT ha concedit subvencions a 2.49 mil milions de dòlars a institucions i organitzacions de recerca de Texas a través dels seus programes de recerca, prevenció i desenvolupament de productes acadèmics. CPRIT es va llançar el 2009 arran d'una esmena constitucional per comprometre 3 milions de dòlars en la lluita contra el càncer durant deu anys. El 10, els electors de Texas van aprovar una modificació constitucional per proporcionar un import de 2019 milions de dòlars addicionals al CPRIT.

Aprèn mési seguiu CPRIT Twitter i Facebook.

De Molly Chiu

Aquest article ha aparegut primer https://blogs.bcm.edu/2020/02/25/from-the-labs-congratulations-to-the-recipients-of-cprit-grants-for-cancer-research/

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.