El Diablo: la veritable cara de l'actor Martin Acero (fotos)

0 81

El Diablo: la veritable cara de l'actor Martin Acero (fotos)

Ser actor és una pesada responsabilitat. Molts espectadors pensen que interpretar el paper en una pel·lícula és una personalitat que l'actor també adopta a la pel·lícula la vida real

Mentre que un actor encarna qualsevol paper que se li assigna. Malament, amable, tímid, rabiós, arrogant, ric o pobre. És la llei del cinema.

Així, Martin Acero el nom real del qual Miguel Varroni va interpretar el paper d'un home arrogant, ambiciós i vagabund a la sèrie "El Diable". Cosa que va embrutar la seva imatge entre els espectadors. Però, és realment l’actor de la vida real?

Per tant, Miguel Varroni va admetre en una entrevista que no és tan dolent: "No sóc tan dolent que creieu que sou. Acabo de jugar el meu paper i crec que ho vaig jugar bé. Tinc una dona a qui adoro i a la qual respecto i per res del món no la deixaré per a una altra ”.

El gran actor està casat des del 1997. Ai! Que l’aparença sigui enganyosa. Es va casar amb Catherine Siachoque, que és la mare de Catalina i l'esposa d'Albéro a la sèrie "Catalina". Ah, que 23 anys de vida junts per un home tan dolent !? Wow això és per revisar ...

Aquest article va aparèixer per primera vegada a: https://afriqueshowbiz.com/telenovelas-de-la-serie-el-diablo-le-vrai-visage-de-lacteur-martin-acero-photos/

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.