Eudoxie Yao finalment revela l’autor dels seus regals (gamma rover i els 21 milions rebuts pel seu aniversari)

0 1 327

Eudoxie Yao finalment revela l’autor dels seus regals (gamma rover i els 21 milions rebuts pel seu aniversari)

Amb motiu del seu aniversari celebrat el dissabte 20 de juny, Eudoxie Yao va anunciar que va rebre com a regal dos vehicles rover de gamma i 21 milions de francs CFA i que ara es coneix com a "Doxi Rover". Rebut a l’emissora de ràdio ivoriana Trace FM per una entrevista, el bimbo ivorià finalment revela l’autor dels seus regals.

En emetre's "Acusat dempeus" a Trace FM, el Go Bobaraba ha fet diverses revelacions entre les quals destaca la seva vida amorosa. Sense oblidar el rumor sobre els seus vehicles de marca nova "Range Rover ".

En aquest sentit, Eudoxie Yao va dir que el primer cotxe "Range Rover" que s’ofereix com a regal d’aniversari és obra d’un que comparteix la seva vida. Aquest últim, que sovint solia passar per ella, li hauria ofert l'any passat una estada pagada de totes les despeses a les Illes Maldives.

També assegura que ha girat la pàgina "P gran" que diu que li agradava molt. Eudoxie Yao diu que està completament satisfet pel seu nou home que estaria disposat a oferir-li una casa aviat. La que es diu ara mateixa "Doxi Rover" confia que l’home que comparteix la seva vida no és un ivorià.

I per tot el que fa el seu home per ella, està disposada a perdonar-lo encara que l’enganyi:
"Si vol enganyar-me, que ho faci perquè ja està fent massa per mi". Ella diu.

Tot i que la bobaraba go no va revelar precisament la identitat del donant, la seva confessió és oportuna per plantejar alguns dubtes al cor dels usuaris d’internet.

Aquest article va aparèixer primer a: https://afriqueshowbiz.com/eudoxie-yao-devoile-enfin-le-donateur-de-sa-range-rover-et-des-21-millions-recus-pour-son- aniversari /

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.