Justin Bieber, al cor d'un escàndol

0 114

Justin Bieber, al cor d'un escàndol

Mai arriba un dia en què una estrella no estigui al cor de les notícies. Aquesta vegada és el torn de Justin Bieber, l’ex de la cantant Selena Gomez que fa tremolar les xarxes socials amb un sespelma.

El jove cantautor Justin Drew Bieber del seu nom complet és acusat de violació per part de dues dones la nit del diumenge.

El jove de 26 anys, davant d’aquests judicis, no va quedar sense paraula, també va donar la seva versió.

Segons ohmymag.com, va ser a la xarxa social Twitter quan dues joves Danielle i Kadi van acusar de violar el cantant Justin Bieber la nit del 20 al 21 de juny.

De fet, els fets es remunten al 2014 i al 2015. Danielle assegura que el 2014 va ser maltractada sexualment pel cantant Justin Bieber a l'hotel Four Season.

Encara segons la font, la jove hauria conegut l'estrella en una festa i l'hauria seguit fins a l'hotel acompanyada pels seus dos amics i un amic de Justin.

Ella explica la història esgarrifosa: "L'amic de Justin va portar els meus dos amics a una habitació i Justin el va portar a una altra habitació. Va demanar que el meu telèfon el carregués. Suposo que era només una excusa per treure-la. Aleshores em va demanar que m’acompanyés al llit. Em vaig preguntar perquè això era normal. (…)

Vaig començar a dir-me que tot això era sospitós. Li vaig preguntar on estava Selena per tenir la conversa. Em va dir que no es preocupés per ella, que després s’uniria amb nosaltres. Vaig fer preguntes per fer la conversa, però es va inclinar per besar-me. Estava en shock.

Els nostres petons s’han convertit en una sessió d’avantprojecte. Em va empènyer contra el llit al cap de deu minuts, em va posar al damunt (...) em va desfer els texans, em va treure i va començar a buscar la roba interior amb els dits. (…)

Li vaig dir que anava massa lluny i que ens hauríem d’aturar perquè necessitava trobar els meus amics, perquè em sentia culpable per Selena. Va ser quan em va dir: “Relaxa’t. Tothom està bé. "

Després em va treure els pantalons, es va treure els pantalons, els pantalons, va treure els llençols per posar-nos-los. El seu cos era al meu, pell a pell.

Estava molt incòmode i tenia problemes per respirar. Li vaig dir que marxés perquè estava molt preocupat pels meus amics, però era massa tard. Em va penetrar abans que pogués afegir qualsevol cosa. Va venir i va entrar dins de mi. Estava mentint, mut. El meu cos estava inconscient ”.

Pel que fa a la segona jove, els fets haurien tingut lloc durant una vetllada a Nova York, el maig del 2015:

"Vaig anar al bany i em va seguir, em va tancar la porta. Li vaig preguntar què passava i per què havia tancat la porta, em va respondre que em diria el perquè.

Així que va començar a besar-me, a tocar-me el cos i a acariciar-me. Li vaig dir que s’aturés, que no podia tenir relacions sexuals abans del casament.

Em va empènyer contra el llit i em va col·locar damunt (...) i em va penetrar (...) i el vaig allunyar, colpejant-me entre les cames i em vaig quedar fora. "

Després dels judicis llançats contra l'estrella, Justin Bieber decideix trencar el silenci després d'haver discutit amb el seu equip i la seva dona, Hailey Bieber.

Tot i això, nega els càrrecs i va decidir publicar factures a Twitter per demostrar la seva innocència.
"Per ser clar, aquesta nit vaig estar a Austin amb la meva xicota en aquell moment, Selena Gomez. No vaig dormir a les Quatre estacions, sinó en un Airbnb. I la nit següent, vaig dormir a l’hotel Westin.

S'ha de prendre seriosament qualsevol informe d'abús sexual i per això he volgut respondre-hi jo mateix. En el meu cas, aquesta història és realment impossible. Així que vaig a actuar a través de Twitter i portaré les autoritats a les persones que volen posar-me en perill ” va declarar?

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.