Esbrineu en quin sector de la professió us heu d’orientar segons el vostre signe astrològic.

0 728

Esbrineu en quin sector de la professió us heu d’orientar segons el vostre signe astrològic.

 

Esbrineu en quin sector de la professió us heu d’orientar segons el vostre signe astrològic.

Pel que fa a l’astrologia, hi ha dues escoles: les que no hi creuen en absolut i pensen que es tracta sobretot del destí i la personalitat i, les que hi creuen tan dures com el ferro. Fins i tot si no esteu molt convençuts i no sou el tipus de comprovació del vostre horòscop per veure si el vostre enamorament finalment us notarà aquesta setmana, sabeu que l’astrologia és més que això i ho farem demostreu-ho. Després de moltes investigacions, hem determinat els sectors de la professió en què us heu d’orientar segons el vostre signe del zodíac. Aneu just a sota per esbrinar en quin quadre es pot utilitzar segons el vostre signe estel·lar.

Àries

Dibuix de rètols estrella d'Aries - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

Àries és un senyal de foc governat pel planeta Mart, que és el planeta de l’acció i el coratge. Per tant, Àries és algú dinàmic, independent i creatiu. Per això, si sou Àries, us veuríem treballant en música o en esdeveniments.

Taure

Dibuix de signo astrològic bull - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

Taure s’assembla una mica a la força tranquil·la dels signes del zodíac. És amable, càlid, sociable i benèvol per naturalesa. Per això, si sou Taure, us heu d’orientar cap al camp de la moda, la bellesa o fins i tot el món del comerç ... Ets un treballador dur i t’agraden les feines en què es premien els teus esforços i tens tota la raó!

Bessons

Dibuix de rètols estrella de bessons - @ pleasejulia.tumblr

Bessons és una persona molt social i té una personalitat oberta. És curiós i intel·ligent i li agrada molt aprendre coses noves. Per això, si sou Bessons us aconsellem orientar-vos cap a les professions de la comunicació, el periodisme. Tot el que requereixi la transmissió d’informació i ser de caràcter actiu, gestionant diversos subjectes al mateix temps, no us desanimarà, ans al contrari!

Càncer

Dibuix de signes d’estrelles de càncer - @ pleasejulia.tumblr

Com a càncer, ets una persona sensible i emocional i sobretot molt lleial i emfàtica. Per això, ens imaginaríem que et convertiries advocat, professor o treballant amb nens perquè representes un suport emocional real per a les persones que t'envolten.

Lleó

Dibuix de signe astrològic lleó - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

El lleó està dominat pel sol! És un signe extravagant i dominador. Per tant, si sou un Leo, us veuríem treballant en el camp de la medicina, la política o l’arquitectura. Però també a l’entreteniment, la realització de pel·lícules ... En definitiva, qualsevol cosa que pugui emocionar la curiositat.

Verge

Dibuix de Rastre de Virgo Star - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

Els nadius de la Verge són persones molt discretes i sensibles. És un signe de la Terra i per això les Verges busquen estabilitat a les seves vides. Per això, podem imaginar-los fàcilment treballant en les professions notarials i administratives o en la branca literària. Si sou Verge, sou una persona molt organitzada i teniu un gran sentit del treball. Qualitats essencials per a aquest tipus de feina!

Saldo

Dibuix del rètol astrològic Libra - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: tumblr, pleasejulia.tumblr

Balança consisteix en bellesa i harmonia. Els que estan sota aquest signe són persones que es preocupen i això és el que els permet establir relacions harmòniques amb els altres, ja que sovint fan el paper de mediador. Als lliures no els agraden els conflictes i per això els veuríem treballant en justícia, mediació i fins i tot agents de viatges. En resum, feines on “ajudaran” els altres!

Escorpí

Dibuix de rètols estrella d'escorpí - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

Escorpí és un signe desbordant de passió i sentiments. Però això no li impedeix saber controlar les seves emocions. També és una persona molt fidel, decidida i generosa. Gràcies a totes les seves qualitats, pot treballar en l’àmbit mèdic, però també en professions on haurà de gestionar informació confidencial com a negociador o agent secret! Bé, això no només existeix a les pel·lícules.

Sagitari

Dibuix de signes estrella de Sagitari - @ pleasejulia.tumblr

Els nadius de Sagitari són gent alegre i extrovertida, però saben perfectament frenar les seves emocions, contràriament a la seva necessitat quasi vital d’expressar-se. I és per això que serien perfectes com a sociòlegs o comunicadors en les relacions de premsa per exemple.

Capricorn

Dibuix de rètol estrella de Capricorn - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

Com a Capricorn, ets un molt ambiciós i perfeccionista! Us doneu els mitjans per assolir el vostre objectiu amb molta serietat i rigor. I precisament, el vostre amor per la disciplina us convertiria en un molt bon administrador! Però també podríeu convertir-vos en polític o enginyer.

Verseau

Dibuix de signes astrològics Aquarius - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

Aquari està governat pel planeta Urà i això és el que fa que vulgui canviar! Si sou Aquarius necessiteu innegablement els vostres amics, per fer plans, sorpreses i girs a la vostra vida, en cas contrari us avorrireu fins a la mort ... Per això, el vostre treball ideal seria un fotògraf o un director, una cosa visual.

Peixos

Dibuix de rètols d’estels de Peixos - @ pleasejulia.tumblr
Crèdit: pleasejulia.tumblr

Tot i que Peixos és el signe més sensible dels signes del zodíac, no és tan fràgil com sembla. Amb una gran força de caràcter, defensarà les dents i les ungles en el que creu. Per això, si sou Peixos, podeu avançar cap a professions mèdiques per ajudar els altres perquè sou una persona molt emfàtica. Però també cap a les professions artístiques, com la dansa i la música, on deixaríeu parlar les vostres intuïcions!

Aquest article va aparèixer per primera vegada a: https://trendy.letudiant.fr/le-job-etudiant-auquel-postuler-en-fonction-de-ton-signe-astro-a4800.html

Deixa un comentari