3 senyals que no heu triat l’orientació adequada

0 40

3 senyals que no heu triat l’orientació adequada

Tens dubtes sobre la teva elecció d'estudis? Si us reconegueu en aquests signes és perquè heu de canviar de carril.

No sempre és fàcil trobar el vostre camí. Però, al final de la secundària, heu de pensar. Alguns prenen opcions per defecte intentant convèncer-se que aquesta és la millor opció, d’altres estan convençuts que han pres la decisió correcta, però al final, al cap d’uns mesos, el dubte encara persisteix. Si aquest és el vostre cas, pistes poden ajudar-vos a saber si heu triat els estudis adequats o no. Resultats pobres, falta d’atenció i motivació: aquí es mostren els signes que hauríeu de canviar de direcció mentre encara hi ha temps.

Els resultats no segueixen

Si no us va bé a classe, pot ser perquè els vostres estudis no us agraden. Quan un subjecte ens interessa menys, tendim a fer menys esforços, que pot resultar en valoracions més pobres. "Els estudiants que no els agrada els seus estudis gairebé sempre tenen pitjors resultats que els que els agrada els seus estudis i la raó és la motivació", diu Nancy Leighton, administradora de programes del Queen's College.

Et falta atenció i motivació

Si preferiu dormir al matí més que anar a classe, si us penseu aixecar cada matí per anar a classe, si no teniu cap tipus de qualificació per saltar-vos de les classes per fer coses que us interessin mésés un senyal que no esteu estudiant allò que realment us agradaria estudiar. En cas contrari, estaria molt més motivat per anar a classe. I si, quan aconsegueixes motivar-te, no escoltes gaire, significa el mateix. La falta d’atenció i motivació és la prova final que el tema no t’interessa més que això.

Heu fet una tria per defecte

Quan éreu al batxillerat i havíeu de triar la vostra formació superior, potser no sabíeu realment què fer i vau fer una tria per defecte, perquè t’ho vas passar bé, perquè els vostres pares us van animar a fer-ho, o perquè era l’opció més raonable, amb obertures i un sou digne. Però una cosa és certa, no vau fer aquesta tria perquè us apassionava i aquest és el problema. Sempre diem que hem de triar un camí que ens agrada perquè aleshores mai haurem de treballar.

I si realment no sabeu què fer, us oferim alguns consells per trobar la vostra orientació més fàcilment.

Aquest article va aparèixer primer a: https://trendy.letudiant.fr/etudes-3-signes-que-tu-n-as-pas-choisi-la-bonne-orientation-a4649.html

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.