A continuació es mostren alguns consells per desar les lliçons amb més rapidesa

0 12

A continuació es mostren alguns consells per desar les lliçons amb més rapidesa

Trobeu que us triga massa a recordar les vostres lliçons i a revisar-les? A continuació es mostren alguns consells per accelerar el vostre aprenentatge i estalviar temps.

Posa les teves lliçons per escrit

Avui en dia, cada cop més estudiants estan escrivint les lliçons a l’ordinador, ja que és més fàcil, ràpid i més còmode de transportar. Però, en realitat, res com prendre notes per escrit, amb un paper i un bolígraf, per memoritzar millor la informació. Nombrosos estudis ho han demostrat els que prenien notes a mà processaven i aprenien millor la informació que els que els van portar a l’ordinador.

Això és degut a que quan escrivim les notes a l’ordinador, transcrivim paraula per paraula el que diu el professor mentre quan les posem per escrit, ens veiem obligats a reformular i sintetitzar per anar ràpidament. i es torna a escriure amb les teves paraules per mantenir la informació més temps. Si realment teniu la necessitat de prendre les lliçons d’informàtica en aquest moment, penseu a escriure-les de nou quan arribeu a casa.

Feu sessions de repàs curtes

No té sentit revisar les hores sense parar, fins i tot és contraproduent! 50 minuts és el màxim, perquè després hi haurà molta informació perquè el cervell l'absorbi bé. Per aprendre alguna cosa nova, el nostre cervell ha d’enviar senyals als nostres receptors sensorials per registrar informació nova, però l’estrès i la sobrecàrrega impedeixen que el cervell processi i emmagatzemi informació eficaçment.

Més enllà dels 50 minuts, ja no és capaç de gestionar aquesta informació de manera eficaç, de manera que l’aprenentatge s’atura. Per tant, és hora de fer una pausa de 10 minuts, fins i tot 20, per fer-ho donar temps al cervell per descansar i reenfocament.

Multiplica els mètodes de revisió

Quan s’utilitzen diverses maneres d’aprendre, s’utilitzen més regions del cervell per emmagatzemar informació sobre aquest tema. Això fa que aquesta informació estigui més interconnectada i integrada al cervell. Això crea una redundància de coneixement al cervell, ajudant així a aprendre realment la informació. i no només per memoritzar-les. Llegir i repetir classes és un primer mètode, però no heu de dubtar a veure un vídeo sobre el tema ni a escoltar un podcast. Multiplicar els suports permet fer ús de diferents parts del cervell i sobretot fa que les revisions siguin més interessants.

Vinculant lliçons amb coses que ens encanten

Estàs lluitant amb les matemàtiques, però ets bo en música o en esports? Proveu de combinar les dues coses perquè la vostra matemàtica sigui més fàcil d’entendre. Trobar maneres per integrar informació nova amb coneixements preexistents, que ajudin a entendre millor el tema i a memoritzar-lo millor. Com més pugueu associar nous conceptes amb idees que ja enteneu, més ràpid aprendreu aquesta nova informació. D’això s’anomena associació d’idees i també et permetrà recordar-ho millor quan arribi el moment.

Aquest article va aparèixer primer a: https://trendy.letudiant.fr/etudes-comment-retenir-tes-cours-plus-rapidement-a4665.html

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.