Consells, com finançar personalment els vostres estudis

0 9

Consells, com finançar personalment els vostres estudis

La vida dels estudiants pot ser cara! Si algunes universitats són gratuïtes (o gairebé), altres escoles requereixen molts diners. I això no compta amb les rendes i les factures a pagar, les peticions per fer, etc. Com es pot finançar tot això sense perdre un braç? Els nostres consells

Utilitzeu les ajudes

No hi ha escassetat de beques per ajudar els estudiants a finançar els seus estudis o la seva vida diària. Per exemple, si obteniu una nota “Molt bona” al batxillerat, teniu dret a assistir. Només cal emplenar un fitxer dedicat a CROUS i justificar-ne la menció. Si els vostres pares no tenen molts ingressos, podeu sol·licitar la beca de criteris socials. S'atorga a menors de 28 anys i la seva quantitat depèn dels ingressos dels pares i de la situació familiar.

Alguns departaments i regions també ofereixen beques als estudiants, així que no dubteu a consultar la prefectura. Algunes branques del comerç, com el servei públic o fins i tot el sector mèdic i social, també concedeixen beques específiques. Finalment, si voleu estudiar a l’estranger, podeu obtenir ajuda de mobilitat internacional. No dubteu a demanar a CROUS i a la vostra regió totes les vostres opcions.

Prendre un préstec estudiantil

Si sol·liciteu una escola privada que cobra taxes de matrícula elevades, o si els vostres pares no disposen de diners suficients per ajudar-vos a pagar el vostre lloguer i la vida dels estudiants, podeu treure un préstec estudiantil de un banc soci de l’Estat. Això et permetrà contractar un préstec sense prova de seguretat ni mitjans, però també per tenir una garantia en cas d’impossibilitat de pagar, fins al 70%.

En altres bancs, es calcula el préstec segons els seus recursos, la quantitat d’escola i el nivell de vida corresponent a la ciutat on vas a estudiar. En tots els casos, no penseu, el préstec només es reemborsarà al final dels estudis. Fins i tot es pot sol·licitar un any addicional, el moment de trobar feina amb un sou digne del nom.

Cerqueu feina d’estudiant

Si els estudis no us porten massa temps, podeu intentar trobar-ne una petita feina de menjar, al vespre després de classe o els caps de setmana. No dubteu a recórrer el menjar de menjar ràpid, els grans magatzems o les agències de temporització. Acostumen a reclutar estudiants amb horaris adequats. També és una bona opció la possibilitat de seure per a bebè o asseure’t mascotes Finalment, si realment no teniu temps per treballar durant els vostres estudis, intenteu aprofitar les vacances d’estiu i les vacances escolars per fer-vos el màxim de blat possible.

Si el camp que heu triat us permet afegir-la un contracte d’estudi de treball, que combina treballs i estudis. Això us permetrà seguir els vostres estudis amb normalitat, mentre us formeu professionalment i guanyeu diners. Sovint és molt més formatiu que els estudis normals. A més, l’empresa paga generalment les despeses de matrícula.

Té alguna pregunta sobre els vostres futurs estudis o la vostra orientació? Participeu a la Fira d’Estudis de Graduat Virtual, amb o sense un programa d’estudi de treball, del 17 de juny, de 9 a 20 de juny a les 18 hores.

Aquest article va aparèixer primer a: https://trendy.letudiant.fr/budget-comment-financer-ses-etudes-pour-ne-laître-aucune-chance-passer-a4785.html

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.