Foto de Ariel Sheney, asseguda a la tomba de DJ Arafat, causa de la ràbia xinesa

0 72

Foto de Ariel Sheney, asseguda a la tomba de DJ Arafat, causa de la ràbia xinesa

Ariel Sheney també anomenat "Coronel Lôbôfouê" va anar a la tomba del difunt artista, Arafat Dj. L’antic poltre de Houon Ange Didier està decidit a convertir la pàgina de la història, d’aquí el seu gest de benevolència cap al seu ex-mentor.

La informació passava de l’ordinal a la viral, ja que va ser publicada per una infinitat de revistes de famosos d’Ivori. El jove artista, en vigílies de la desaparició de la llegenda del cop d'estat, va estar al fred amb aquest motiu per motius personals i professionals.

Ariel Sheney havia intentat repetidament enterrar la barreta, però en cap cas. Encara recordem l’últim concert de DJ de Arafat on es va demanar a Ariel Sheney que es agenollés per demanar perdó al seu mentor. Alguna cosa que va fer sense mostrar la més mínima reticència. Malgrat aquest insòlit gest, la situació difícilment va millorar entre el professor i l’alumne.

Aquesta separació s'incrementarà llavors en l'estil de vida d'Ariel Sheney, que els xinesos d'Arafat veuran un traïdor (Judà) i es veurà obligat a viure a l'ombra del Daïshi. I ara les coses arribaran a proporcions amfigòriques per al jove artista: Arafat s’ha trencat el pipa. No obstant això, el coronel Lôbôfouê no es va reconciliar totalment amb la llegenda ivoriana abans de la seva mort.

L’absolució ha caigut a les profunditats de l’oceà. Els xinesos desorientats busquen lluitar amb ell. És criticat, insultat pels aficionats a Arafat DJ i està prohibit assistir al funeral funerari del seu mentor per part d'alguns i alguns membres del personal aprofitats per aquesta trista tasca.

Totes aquestes raons esmentades no van impedir que portés al cor el que considerava seu "pare". Ariel Sheney va adular a Arafat Dj i el venerava millor que ningú. Així doncs, aixecar-se i anar a meditar sobre la tomba del seu mentor, és demostrar fins a quin punt la desaparició d’Arafat el va afectar realment. Però, com diem, la mort no atura l’amor. Que Arafat us aporti la pau interior que necessiteu.

Aquest article va aparèixer primer a: https://afriqueshowbiz.com/cote-divoire-une-photo-dariel-sheney-assis-sur-la-tombe-de-dj-arafat-suscite-la-colere-des- Xinès /

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.