Camerun: el successor del multimilionari Victor Fotso, que es va presentar en llegir la seva voluntat

0 130

Camerun: el successor del multimilionari Victor Fotso, que es va presentar en llegir la seva voluntat

Es va revelar durant la lectura de la voluntat del ric empresari el dilluns 23 de juny de 2020 a la seva casa de Bandjoun, poques hores després de l’enterrament del multimilionari Victor, vam procedir el dilluns 22 de juny del 2020 al obertura del seu testament a casa seva a Bandjoun a la regió del Camerun Oest.

Un gran moment de descobriment, dirigit per l’estudi Maitre Guemdjo Kouam Rose Blanche, notari a la seu de la cort d’apel·lació occidental de Bafoussam.
Per a l'ocasió, la cerimònia té lloc a porta tancada. D’aquesta lectura de la voluntat, el multimilionari va escollir Damien D. Fotso Ngappe per succeir-lo. Amb només 26 anys, continua estudiant enginyeria a Mont-real, Canadà. És fill de Chantal Fotso, la setena esposa de Victor Fotso. És ella qui lidera la fossa amb les altres 18 vídues oposades a Laure Toukam Fotso.
Kamga Fotso Marcel Florian En el moment de llegir el testament, aquest últim està absent a la sala. És difícil de moment conèixer les indicacions que va deixar el difunt alcalde de Bandjoun. A més, Laure Toukam Fotso és designada pel seu pare com a administrador de la propietat. Victor Fotso també ha designat dos ajudants administratius. Es tracta de Kamga Fotso, Marcel Florian, de 28 anys, es va llicenciar en comptabilitat als Estats Units.

Uns anys abans de la mort del seu pare, el van cridar al seu pare a Safca. Com a segon ajudant, l’antic Fotso va triar Jonathan Kuate Fotso, de 24 anys, estudiant a una universitat privada de Yaoundé. L’hereu té la pesada tasca de conciliar la família Fotso. Víctor Fotso va morir el 20 de març del 2020 a París, França, i va ser transportat a terra el passat dissabte al seu poble natal de Bandjoun.

Aquest article va aparèixer primer a: http://www.bafoussam.info/actu/cameroun-le-successeur-du-milliardaire-victor-fotso-est-connu/1064

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.