Magbé Savane, el creador ivorià del suc orgànic de Makomas

0 12

Wanda Peeps, ser emprenedor significa apostar tot per les vostres idees, arriscar-vos amb l’esperança d’èxit. Aquesta és l'empresa en què es va llançar Magbé Savane. Un llarg recorregut amb sabors cítrics i el resultat del qual es respecta.

Imposar la vostra marca a un país com els Estats Units no és gens fàcil. La nació de l’oncle Sam és coneguda per estar plena de negocis de tota mena i estar al capdavant de la innovació a gairebé totes les àrees. I, tot i així, és en aquest context que una dona jove, Sabana Magbè, farà el seu camí cap a l’èxit. El seu secret: importar sabors de casa seva a aquest país que ha oblidat gairebé tot el natural.

Nascut i criat a Costa d'Ivori, Magbè Savane va arribar als Estats Units l'any 2003 als 19 anys. Interessada en la medicina, va ser al camp que va decidir estudiar matriculant-se en preparació al Colby-Sawyer College. No obstant això, la jove tindrà després de graduar-se el desig de començar una família abans de continuar a l'escola de medicina.

Però la jove també és conscient del seu entorn i de les oportunitats que ofereix a causa de certes mancances. Procedent d’una família propietària d’un negoci de sucs de fruites, Magbè Savane trobarà una cosa refrescant i única al seu país adoptat, que trobarà la idea de la seva empresa “Makomas” especialitzada en sucs, tes d’herbes. i productes en pols com el baobab i el hibisc.

El nom "Makomas" s'inspirà en una barreja del seu propi nom Magbè amb el del seu marit Kolo, el seu primer fill Malick i finalment la "S" de Savané. El que farà que la peculiaritat dels sucs de Makomas és el fet que siguin orgànics, sense sucre afegit i, en la seva majoria, es fabriquin només amb productes de l'Àfrica. Amb el temps, el paquet canviarà i també la qualitat. Podem distingir en les seves begudes, un munt de diferents sabors: guava baobab, acai baobab, gingebre de mel de cúrcuma, gingebre de pinya, hibisc d’alça, moringa original, moringa de granadina, etc.

Va ser per l'aspirador empresari compartir amb el seu país amfitrió els sabors del seu país d'origen Costa d'Ivori. I l’èxit hi és. El jove empresari va ser castigat per la seva pena Premi de risc empresarial de Boston, que premia empresaris o gestors de petites empreses que s’han distingit assumint riscos en les seves activitats.

Agraïda per allò que el seu país d’origen l’ha portat, Magbè Savane va crear allà una fundació que avui compta amb 350 dones que l’assisteixen com a treballadores conreant i transformant els productes que utilitza per al seu negoci.

Avui, parlant de la seva carrera, Magbè Savane diu:

“Finalment, tot amb un doodle. No tenia antecedents en el negoci. Era nou per a mi, però vaig persistir ”.

Visita a lloc.

ME

Aquest article ha aparegut primer https://www.jewanda-magazine.com/2020/07/magbe-savane-la-creatrice-ivoirienne-du-jus-bio-makomas/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=magbe-savane-la-creatrice-ivoirienne-du-jus-bio-makomas

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.