"Heu d'estar al costat d'una millor elit per veure com són els insuportables aquesta gent"

0 3

El discurs despectiu de Jean Pierre Amougou Belinga vers els seus germans de la mateixa comunitat sociològica va ser al cor dels debats del programa Club d'Elites aquest diumenge, 05 de juliol. a la Visió 4. Com a resposta a aquesta sortida, Dieudonné Essomba va afirmar al final d'un argument profund que les elits polítiques de Beti són "insuportables".

Dieudonné Esoomba (c) Drets reservats

Mentre va visitar el lloc de la nova seu del grup L'Anecdote, el cap del grup de mitjans de comunicació va fer aquestes declaracions controvertides, "El millor home és fonamentalment mandrós, deshonest, ximple, cínic". Criticats d’una banda, el propietari de Vision 4 també rep assistència.

Dieudonné Essomba corrobora el que va dir Amougou Belinga

Segons l’economista, la comunitat millor està cometent un gran error agafant-se només al poder en lloc de entrar a la comunitat empresarial.

"Com pot una comunitat pensar i esperar que el poder sempre quedi a les seves mans?" Els altres no viuen només del poder, aconsegueixen tenir empresaris. Actualment, quan parlem del sector privat, aquest sector és el d’altres? Crec que cal anar més enllà d’aquest cabal que és circumstancial i plantejar el problema el problema fonamental ", declara consultora del Club d’Elites en directe.

"Jo havia advertit a la Beti que, no heu rebut un mandat per defensar una forma de l'estat. Deixa aquest problema entre l’estat i les comunitats que volen aquesta forma de l’estat. Reflecteix la nostra mentalitat, no ens adonem que el poder pot funcionar. I si se’n va, què tindrem a Yaoundé? Preguntem-nos aquestes preguntes. Se’ls ha donat posicions per decret, consideren que només la seva visió compta. Heu d’estar al costat d’una millor elit per veure com són aquestes persones insuportables. És impossible dir-li que el que esteu fent allà no és bo ”, Va afegir.

Newsletter:
Ja hi ha més de 6000 registrats!

Rebre tots els dies per correu electrònic,
les notícies El Bled parla no us podeu perdre!

Aquest article ha aparegut primer https://www.lebledparle.com/fr/societe/1114285-dieudonne-essomba-il-faut-etre-a-cote-d-une-elite-beti-pour-voir-a-quel-point-ces-gens-la-sont-insupportables

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.