xnxx: Aquí hi ha 10 coses que fan les dones al llit que els homes no els agrada

0 1 317

xnxx: Aquí hi ha 10 coses que fan les dones al llit que els homes no els agrada

Probablement no ens ho diran mai, però els homes no necessàriament no agraden tots els nostres aspectes al llit ...

1. Quan cridem massa fortament

Mostrant plaer, sí. El nostre home només es pot afalagar per saber que pugem les cortines gràcies a ell. Aulls com un animal sacrificat ... eh, bla. Els veïns no necessàriament han de saber que estem fent problemes. I encara més, ja que el nostre home es pregunta amb contundència si no simulem ...

2. Quan absolutament volem discutir després de l’amor

O fer un petó, remetre el món ... en definitiva. Després de l’acte, el nostre home més aviat vol donar l’esquena i esbargir-nos. No hem de prendre-ho malament, no té res a veure amb nosaltres. És fisiològic ... vol dormir!

3. Quan escenifiquem massa

Massa maquillatge, massa talons, massa llenceria, massa música de fons, espelmes, complements ... massa. El nostre home vol fer l’amor per no anar a veure una pel·lícula eròtica dels anys 80. I sobretot vol deixar una mica d’espai per als inesperats ...

4. Quan som encara

Fer amor amb una placa de pa? Això no és el que li agrada al nostre home. Tot i que no vol emprendre una coreografia elaborada, encara ens agradaria que hi participéssim. La posició missionera és fantàstica ... però no cada vegada.

5. Quan juguem a la condescendència per si de cas

de la fallida "No patiu. Pot passar a qualsevol. »Frase a evitar urgentment. En aquest tipus de situacions, al nostre home no li importa que els passi als altres. Perquè allà, ara, li toca que passi! I això no el fa feliç del tot! Millor fer un descans de les frolics, sense fer massa comentaris, i reprendre una mica més tard.

6. Quan interrompem l’acte al mig

Vols fer pipí? Apagar la llum? Necessiteu un maquillatge? El telèfon està sonant ? El nostre home no és aficionat al petit descans durant l’acte. No és cosa del tot. I en algun lloc no s’equivoca. Per a una part exitosa de les cames a l’aire, és millor oblidar la resta i quedar-se a la bombolla ...

7. Quan ets massa dominador

A menys que la seva dominació sigui cosa seva (i en aquest cas, ho sabem), el nostre home no vol que li siguin robat. Per estar actiu i prendre iniciatives, sí. Ser viril ... bé no.

8. Quan li preguntem, durant l’acte: "Què passaria si tinguéssim un fill?" "

El nostre home ha desitjat que pogués pensar-ho una mica abans de concebre físicament un fill. Només per estar segur, què? Li hauria pres una mica menys de pressió. Perquè haver de pensar en pocs segons no és fàcil ... eh?

9. Quan apaguem la llum

Per descomptat, si el nostre home no s'aconsegueix veure les nostres bossetes emergents, les nostres cames mal afaitades i les nostres calces Bridget Jones. Però tampoc no veurà els nostres pits magnífics, els nostres cabells de somni ... i el seu cos entrellaçat amb el nostre. I això que li encanta. Llavors, per què privar-lo d’aquest espectacle?

10. Quan parlem d’una altra cosa

No. No és una bona idea preguntar-li si ha pensat en posar el despertador per a demà quan estigui a punt d’orgasme. Igual que dir-li: "Va, va cridar la teva mare" mentre acaricia amorosament els nostres pits. És una mica irrellevant. Quan el nostre home fa amor, pensa ... fer amor.

Aquest article va aparèixer primer a: https://onvoitout.com/10-choses-que-les-femmes-font-au-lit-et-que-les-hommes-naiment-pas/

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.