WorldRemit, una amenaça creixent per a Western Union i MoneyGram - Jeune Afrique

0 10

El client rep diners mitjançant el servei WorldRemit, Uganda

Un client rep diners a través del servei WorldRemit, Uganda © WorldRemit

El servei de transferència de diners acaba de comprar l’americana Sendwave, activa a sis països africans, i s’està convertint en un competidor cada cop més seriós dels dos gegants del sector.


Tot i la caiguda de les transferències de diners entre els individus al continent assenyalat per el Banc Mundial et altres estudis publicat recentment sobre el tema, els actors de la indústria encara semblen confiats.

Almenys aquest és el cas del British WorldRemit, que va anunciar el 26 d’agost que estava a punt d’adquirir Sendwave, un important desafiador amb seu a Boston, que permet enviar fons de l’Amèrica del Nord i els Estats Units. Europa a Kenya, Tanzània, Uganda, Ghana, Nigèria i Senegal.

Aquest article va aparèixer per primera vegada a https://www.jeuneafrique.com/1035317/economie/worldremit-une-menace-grandisant-pour-western-union-et-moneygram/?utm_source=jeuneafrique&utm_medium=flux-rss&utm_campaign=flux- rss-young-africa, 15-05-2018

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.