Cas Chebeya a la RDC: entre bastidors de la detenció de Christian Ngoy - Jeune Afrique

0 18

Judici d'apel·lació de Chebeya, el 17 de setembre de 2015

Judici d'apel·lació del cas Chebeya, 17 de setembre de 2015 © JUNIOR KANNAH / AFP

Condemnat durant el judici per l'assassinat de l'activista Floribert Chebeya i el seu conductor Fidèle Bazana el 2010, Christian Ngoy Kenga Kenga, un agent de policia, portava nou anys fugint. Així va acabar la seva "carrera".


Segons la nostra informació, l 'operació que va conduir a la detenció de Christian Ngoy Kenga Kenga, el 3 de setembre a Lubumbashi, va ser dirigit discretament pels serveis de seguretat, amb una ordre de la justícia militar. Les autoritats provincials només van ser informades més tard per telèfon.

Aquest article va aparèixer per primera vegada a https://www.jeuneafrique.com/1040850/politique/rdc-les-coulisses-de-larrestation-de-christian-ngoy-accuse-dans-laffaire-chebeya/?utm_source=jeuneafrique&utm_medium= rss-flux & utm_campaign = rss-flux-young-africa-15-05-2018

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.