Confidències: Vaig confiar 50 milions a la meva promesa abans del viatge durant una setmana, però aquí teniu la sorpresa al tornar

0 424

Confidències: Vaig confiar 50 milions a la meva promesa abans del viatge durant una setmana, però aquí teniu la sorpresa al tornar

Em dic Prince i sóc home de negocis. Visc amb la meva promesa i la nostra filla de 6 anys. Vaig anar de viatge de negocis tot el temps i la darrera vegada que vaig haver d’agafar el vol al Canadà, un soci que em devia diners em va venir a pagar la meitat de la suma per pagar la resta. després.

Per no arribar tard al vol, vaig deixar la caixa de diners amb la meva promesa i me'n vaig anar. L’import total que va pagar la meva parella va ser de 50 milions.

Em vaig afanyar a anar a l’aeroport per agafar el meu vol al Canadà com a part d’una feina comercial, i vaig deixar aquesta quantitat de diners amb la meva promesa amb les instruccions que la guardava amb cura. Quan vaig tornar del viatge, anava a pagar els diners al meu compte bancari.

El meu viatge de negocis al Canadà havia de durar només una setmana i, a mesura que passa el temps, em quedaven dos dies per tornar a la meva família. Vaig trucar a la meva promesa per informar-la del meu retorn i preguntar-li si havia guardat els diners en un lloc segur. Ella va respondre confiada que els diners estaven ben guardats.

Per fi arriba el dia del meu retorn i vaig agafar el vol cap a Abidjan. La meva promesa era recollir-me de l’aeroport i portar-me a casa. Però quan el meu vol va aterrar, la vaig mirar al voltant de l’aeroport sense veure-la. El vaig trucar, però el telèfon estava al contestador automàtic.

Així que vaig acabar agafant un taxi cap a casa. Però quan vaig arribar a casa, la meva promesa ja no hi era. Ni ella ni la meva filla, i molt menys els diners que li vaig confiar, no eren a casa. Havia fugit amb la suma de 50 milions i la meva nena de 6 anys.

Em pregunto què fer estimats lectors.

Llegiu també: una-adolescent-noia-s'ofega-en-un-llac-després-d'haver-estalviat-diversos-fills-d'aigua /

Aquest article va aparèixer primer a: https://onvoitout.com

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.