Mossadeck Bally: "A Mali, les taxes d'ocupació dels nostres hotels van del 5% al ​​20%" - Jeune Afrique

0 2

Tot i les crisis polítiques i sanitàries, els hotels de la cadena Azalaï estan oberts a Bamako. Encara que signifiqui ralentí.


Adquisició del Grand Hôtel de Bamako el 1993, Mossadeck Bally ara està al capdavant d’un grup panafricà que té deu establiments a tota la subregió, inclosos tres a Bamako. El grup Azalaï, que dóna feina a mil persones a tot el continent i va aconseguir el 2018 una facturació de 40 milions de dòlars.

Tot i que Mali acaba de viure el doble xoc de la pandèmia i el cop d’estat en pocs mesos, Jeune Afrique li va preguntar sobre les conseqüències d’aquestes crisis en el seu negoci.

Jeune Afrique: actualment estan oberts els hotels del grup Azalaï a Mali?

Mossadeck Bally: Sí. Com gairebé a tot el món, els nostres establiments van tancar les portes al març, quan molts països van anunciar mesures de contenció i la majoria dels nostres empleats van ser acomiadats.

Vam tornar a obrir a finals de juliol, però hem d'admetre que tenim poques sol·licituds, la taxa d'ocupació oscil·la entre el 5 i el 20%. Per tant, ens veiem obligats a recuperar els nostres empleats només quan es reprengui l’activitat.

Qui constitueix la vostra clientela en aquest moment?

dins de la mesures preses per la CEDEAO en resposta al cop d’estat, les fronteres estan tancades, de manera que tenim molt pocs clients de fora. Però podem comptar amb una tímida demanda local d’allotjament i MICE (conferències i banquets).

Els vostres establiments van patir danys durant el cop?

No, com a mínim, a diferència de la insurrecció burkinabera del 2014, durant la qual la nostra unitat, l’hotel Independence havia estat completament saquejat. També encara estem en converses amb l’Estat de Faso per tal d’obtenir la indemnització deguda. Aquesta vegada, tot i que hi va haver alguns incidents dirigits, molt lamentables i condemnables, vam assistir a una transició que es pot descriure com una mica tranquil·la.

Aquest article va aparèixer per primera vegada a https://www.jeuneafrique.com/1043098/economie/mossadeck-bally-au-mali-les-taux-doccupation-de-nos-hotels-vont-de-5-a-20 /? utm_source = young Africa & utm_medium = flux-rss & utm_campaign = flux-rss-young-africa-15-05-2018

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.