Karin Viard: aquest complex familiar que mai l’ha abandonat

0 4

Alta, esvelta, rossa ... Es podria pensar que Karin Viard ho té tot. I encara! Als 54 anys, l'actriu revelat que pateix un complex: el seu físic. En una entrevista amb Journal du Dimanche, de fet, va confiar: " Molta gent està preocupada per la seva imatge, sobretot les actrius, que la gestionen més o menys bé. No sé com fer-ho, probablement perquè no m’estimo prou. És com amb els nens: tothom està fent el millor que pot amb el que hereta. »L’origen del seu malestar? La seva mare. L'actriu va explicar: " Confio en la meva intel·ligència i en la meva sensibilitat més que en el meu físic, amb el qual sempre he tingut una relació complicada: Vaig tenir una mare molt bonica i mai no em vaig sentir autoritzat a competir amb ella. Així que prefereixo aprofitar allò que no puc canviar i divertir-me sent guapa en algunes pel·lícules i espantant en altres ...«

Cinc anys abans, és per Madame Figaro que Karin Viard havia confiat en la seva infància. Tot i que de jove havia patit no rebre elogis pel seu aspecte, va dir: " No tenia el físic que m’hagués permès jugar a nena. No vaig créixer sentint-me dir: 'Que encantadora que ets!' Em van criar aproximadament. "L'actriu va continuar:" La meva mare era la bellesa de la família. Vaig haver de trobar una altra identitat. Vaig agafar el del divertit. Però amb el temps vaig descobrir que també podia ser sexy. Em vaig permetre ser múltiple: al mateix temps que la meva mare, la meva germana, la meva àvia i totes aquestes dones que m’envoltaven.«

"Vaig aprendre a suportar la reflexió"

Si admet que no aguanta veure’s envellida, Karin Viard a poc a poc aprèn a estimar-se a si mateix. per Journal du Dimanche, l'actriu va explicar: " M’encanten les setmanes que vaig passar amb les meves parelles al plató, però sempre hi ha el moment en què tinc la imatge sota el nas i allà em dic a mi mateixa: “Oh, Déu meu! Quan em veig al mirall del bany, la majoria de les vegades, no m’agrada. Però em vaig acostumar al que veig i vaig aprendre a aguantar la reflexió.«

Subscriviu-vos al butlletí de Closermag.fr per rebre gratuïtament les últimes novetats

Aquest article va aparèixer per primera vegada a https://www.closermag.fr/people/karin-viard-ce-complexe-familial-qui-ne-la-jamais-quittee-1174071

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.